Untitled Document

Kedves látogató,

Cégünk Volkswagen, Seat, Skoda márkájú utángyártott, gyári új, bontott alkatrészek széles palettáját kínálja Kedves Ügyfeleinek. Bontott alkatrészek iránt érdeklődjön telefonon illetve e-mailen.

Gyári új alkatrészek 24-48 órán belül üzletünkbe érkezik német partnereinktől.

 

Volkswagen alkatrészek hatalmas választékban!

Időnként minden járműnek szüksége van egy kis szervizelésre, illetve a régebbi, kopott, esetleg meghibásodott alkatrészek cseréjére. Ilyenkor nagy dilemma, hogy hol vásároljunk olyan alkatrészt, ami megbízhatóan működik majd hosszú távon is, de még az ára is megfizethető. Amennyiben Ön Volkswagen alkatrészeket vásárolna, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és hatalmas választékkal várja.

 A kínálatunkban található Volkswagen alkatrészek kedvező áron elérhetőek. Gyári vagy utángyártott? Bontott vagy új? Nálunk mindet megtalálja! Termékeink ellenőrzött minőségűek, megbízható forrásból származnak, így biztos lehet benne, hogy nem okoznak majd csalódást. Ráadásul a vásárláshoz ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen webáruházunk éjjel-nappal nyitva áll Ön előtt!

Ha kedvező áron szeretne Volkswagen alkatrészeket vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink szívesen tájékoztatják a termékekkel, illetve a rendelés menetével kapcsolatos részletekről a megadott elérhetőségeinken.

Skoda alkatrész webáruházból praktikus a vásárlás!

Skoda alkatrész webáruházA szlogen szerint a Skoda mindenre jó megoldást jelent. Csehország legismertebb autómárkájának képviselőiből hazánkban is akad jó néhány. Skoda alkatrész webáruházunk minden autótulajdonosnak megbízható segítséget nyújt a hiányzó autóalkatrészek beszerzéséhez.

Skoda alkatrész webáruházunk termékkínálatát annak alapján állítottuk össze, hogyan alakulnak a hazai vásárlói igények. A hazai autós társadalomra is jellemző, hogy az új, gyári autóalkatrészek mellett előszeretettel vásárolnak az autósok még bontott, illetve utángyártott autóalkatrészeket, így Skoda alkatrészeket is.

Ne kutasson különböző üzletek polcain a hiányzó autóalkatrész után, amikor online, Skoda alkatrész webáruházunk kínálatában is megtalál mindent, amire szüksége van! Megkönnyítjük az autótulajdonosok dolgát azzal, hogy egyszerűen elérhető, kedvező áron kapható, jó minőségű és gyorsan kiszállított termékeket forgalmazunk.

Használja ki a lehetőséget, és pótolja autója hiányzó alkatrészeit praktikus módon! Kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz az elérhetőségeinken!

Volkswagen alkatrész webáruházunkkal mindig biztosra mehet!

Volkswagen alkatrészekEgy autóban előbb-utóbb ki kell cserélni valamit, vagy azért mert tönkrement egy alkatrész, vagy a tulajdonos egy kicsit fel szeretné tuningolni az autóját. Az autó alkatrész vásárlás ma már nem egy bonyolult dolog. Az sem jelent akadályt, ha valakinek nincsen kedve vagy ideje a nyakába venni a várost és végigjárni a szóba jöhető üzleteket ahhoz, hogy megtalálja legjobb elemet. Szerencsére az online vásárlás korát éljük, így vásárolhat Ön is Volkswagen alkatrész webáruházunkban!

Volkswagen alkatrész webáruház az, amit keres, ha Önnek Volkswagen autója van. Velünk biztosra mehet, ami pedig sok kereskedőről sajnos nem mondható el. Nagy és minden igényt kielégítő választékkal tudunk szolgálni, korrekt árakkal és vevőközpontú szolgáltatásokkal teszünk meg mindent azért, hogy Volkswagen alkatrész webáruházunk minél több autó tulajdonosnak váljon biztos ponttá akkor, ha kiváló minőségű, ár-érték arányban meggyőző terméket, Volkswagen alkatrészt szeretne vásárolni!

Forduljon hozzánk bátran, mindenben állunk rendelkezésére megadott elérhetőségeinken!

 

Miért tőlünk vásároljon Seat alkatrészeket?

Seat alkatrészekMinden autótulajdonos néha felteszi magának a kérdést, hogy hol érdemes alkatrészt vásárolni, ha szükség van rá. Ráadásul az sem mindegy, hogy gyári vagy utángyártott, új vagy bontott terméket választ, ezért a lehetőségek száma szinte végtelen. Hogy miért érdemes hozzánk fordulnia, ha Seat alkatrészekre van szüksége?

Cégünk hatalmas választékkal rendelkezik a Seat alkatrészekből, ezért biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van. Foglalkozunk új és bontott termékekkel is, ám minden esetben csakis megbízhatóan működő Seat alkatrészt adunk ki a kezeink közül. A bontott elemek alapos ellenőrzésen esnek át, mielőbb a polcokra kerülnének, ezért, ha nálunk vásárol, nem kell attól félnie, hogy idő előtt újra cserére lesz szükség, ráadásul az áraink is kedvezőek.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, amennyiben Seat alkatrészekre van szüksége, nálunk mindent megtalál egy helyen! Gyári, utángyártott, új és bontott termékekkel állunk rendelkezésére.

 

Miért válassza Seat alkatrész webáruházunkat?

Seat alkatrész webáruházHa autóalkatrész cseréről van szó, a legtöbb gépjárműtulajdonos tanácstalan, hogy honnan tudna minőségi elemet jó áron beszerezni. Rengeteg kereskedés kínál különböző alkatrészeket, azonban az emberek többségének nincs túl sok ideje arra, hogy személyesen is felkeresse ezeket a boltokat. Ha Önnek Seat alkatrészre lenne szüksége, és a vásárlás kényelmesebb formáját választaná, fedezze fel webáruházunkat!

Seat alkatrész webáruházunk gazdag kínálattal várja a vásárlókat. Ha bennünket választ, bárhonnan, bármikor megvásárolhatja azokat az elemeket, amikre szüksége lehet a gépjármű javíttatásához. Fontosnak tartjuk, hogy Seat alkatrész webáruházunkban azokat az elemeket is megtalálja, amiket alapvetően nagyon nehéz beszerezni, így nekünk köszönhetően nem kell többféle kereskedést is felkeresnie, hogy megvásárolja a keresett alkatrészt. Seat alkatrész webáruházunk az árakra is odafigyel: tőlünk kedvező áron tud alkatrészeket beszerezni.

Vásároljon kényelmesen Seat alkatrész webáruházunkból! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Volkswagen alkatrészek egyenesen a garázsába!

Volkswagen alkatrészekMeggyűlt a baja az autójával? Szereti a kisebb problémákat maga megoldani, és szívesen szereli az autóját a garázsában, ha teheti? Netán egy kis tuningot is eltervezett, és szeretné még jobban személyre szabni a Volkswagenjét? Nem kell messzire mennie, ha új Volkswagen alkatrészekre van szüksége! Pontosabban ki sem kell tennie a lábát az otthonából, elég, ha egyszerűen csak megrendeli azokat a Volkswagen alkatrészeket, amiket szeretne beépíteni a járművébe, mi pedig kiszállítjuk Önnek!

Az online rendelés minden előnyét megtapasztalhatja, ha hozzánk fordul, és a mi termékkínálatunkból válogat! Minden igényt kielégítő kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak gyári, bontott, utángyártott Volkswagen alkatrészek is. Velünk tehát több szempontból is spórolni tud, mert nem kell utaznia az új Volkswagen alkatrészekért, kedvező áron juthat az elemekhez, és megbízható alkatrészeket vásárolhat!

Várjuk megkeresését a megadott elérhetőségeink egyikén! Adja le rendelését minél előbb!

 

Seat alkatrészekre van szüksége?

Seat alkatrészekA Seat népszerű márka hazánkban, hiszen megbízható és minőségi autókat gyárt, és mindezt kedvező áron kínálja a vásárlóknak. Karbantartásra és esetleges javításokra azonban ezeknek az autóknak is szükségük van, amihez a Seat alkatrészek bőséges kínálata áll a tulajdonosok rendelkezésére.

Mint minden autómárkáé, úgy a Seat alkatrészei is háromféle verzióban érhetőek el: utángyártott, bontott és gyári új alkatrészeket lehet vásárolni. Természetesen mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai is, ám mindegyiknek megvan a maga piaca. Mindhármat sokan keresik, és van, aki erre esküszik, mások pedig arra, ám minden esetben igaz, hogy bármilyen Seat alkatrészről is legyen szó, fontos a kedvező ár.

Cégünk mindhárom alkatrésztípust kínálja vásárlóinak, tehát ha Ön Seat alkatrészeket keres, nálunk egész biztosan megtalálja a megfelelő darabokat. Tekintse meg kínálatunkat, és ha kérdése van termékeinkről, tegye azt fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink szívesen válaszolnak!

 

A Skoda alkatrészek legmegbízhatóbb forrása!

Nívós Skoda alkatrészeket keres? Akkor megtalálta az egyik legjobb forrást, ahol korrekt áron kaphat nagyszerű termékeket! Régóta foglalkozunk a közkedvelt cseh gyártó autóival, így tudjuk, miket érdemes beszereznie!

Akár nagycsaládos, és a mindig megbízható Skoda Octavia típusú autójához szeretne elemeket, akár a sportos és energikus Superbjéhez, vagy a fuvarozásra használt pickupjához lenne szüksége új, eredeti Skoda alkatrészekre, hozzánk bátran fordulhat!

A nálunk kapható Skoda alkatrészek által biztonságos közlekedés, és egy jó teljesítményű autó fog Önre várni. A külső és a belső egyaránt fontos az autó egységéhez, ezért karosszéria-elemeken túl a motorhoz, a fékrendszerhez és az olaj-, valamint légszűrőhöz is kínálunk nagyszerű termékeket. Ha mindezek az Ön számára fontosak, és az alkatrészek beszerzését költséghatékonyan oldaná meg, akkor kínálatunkban nem fog csalódni.

Mi nem feledkezünk meg a jó öreg modellekről és a vadonatúj típusokról sem. Ha érdekelné, hogy milyen Skoda alkatrészekkel rendelkezünk jelenleg, bátran keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

 

Régebbi járműhöz keres Volkswagen alkatrészt? Nálunk megtalálja!

Sok embernek van a tulajdonában tíz éves autó is akár, aminél egy esetleges alkatrészcsere komoly kihívást jelenthet. Némely autóalkatrészeket csak hosszas kutatások árán lehet beszerezni. Nincs ez másképp a Volkswagen autókkal sem, rengeteg tulajdonosnak okoznak bosszúságot ezek a kellemetlenségek. Ha Önnek is régebbi gyártású gépjárművéhez lenne szüksége Volkswagen alkatrészekre, fedezze fel kínálatunkat! 2005-ös vagy annál fiatalabb autója bontott vagy új, gyári alkatrészeit nálunk megtalálja

Velünk rengeteg időt és energiát spórolhat, hiszen kínálatunkban nemcsak megtalálhatja autójához a megfelelő Volkswagen alkatrészt, de még ráadásul VW, - és Seat, és Skoda - szakosodott szerviz is vagyunk, ebben is segítségére lehetünk. A különböző évjáratok között könnyedén tud tájékozódni, így honlapunkon rövid időn belül meglelheti a keresett Volkswagen alkatrészt. Termékeink megbízhatóak, használatukkal autója ismét úgy fog működni, mint újkorában.

Tekintse meg választékunkat, válassza ki a keresett Volkswagen alkatrészeket autója szervizeléséhez, majd vásárolja meg tőlünk! Bátran vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken!

 

Megéri bontott autóalkatrészt venni? Határozottan igen!

Megéri bontott autóalkatrészt venni? Határozottan igen!Az emberek többsége úgy gondolja, hogy autójához a legjobb mindig a gyári, új alkatrész. Egészen addig, amíg a szervizben meg nem hallja annak árát – akkor kezd el gondolkodni rajta, hogy mégis utángyártott, vagy bontott alkatrészt kellene venni. Lássuk a bontott autóalkatrészek előnyeit!

Hiába használt például egy Skoda alkatrész, attól még megtartotta az autógyárakra jellemző kiváló, eredeti minőséget. Ennek köszönhetően sokkal tovább használható marad, sok időre megkíméljük magunkat egy esetleges lerobbanástól, majd utána a szervizeléstől, az utánajárásoktól. Végül, de nem utolsó sorban rendkívül kedvező áruknak köszönhetően jelentős költségeket spórolhat meg bontott alkatrészekkel, ami például egy Seat alkatrész vásárlásánál nem hátrány.

Az általunk eladott alkatrészek mindegyike megbízható, nem kell attól félnie, hogy autója cserbenhagyja. Volkswagen bontó, vagy éppen Skoda alkatrész szükséges gépjárműve javításához? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

FIGYELEM! Az Internet Explorer böngészőt az oldal nem támogatja!

A shopba csak belépés után tudnak kosárba tenni terméket!

 

Nálunk megtalálja a számításait!

 

Nálunk megtalálja a számításait!Az autóalkatrészek pótlása sokszor bonyolultabb feladat, mint amilyennek első látásra tűnik. Nem csupán arról van szó, hogy bemegyünk a boltba és leemeljük a polcról a nekünk tetsző darabokat. Nem mindegy mennyiért, honnan és milyen minőségű termékek kerülnek be az autóba.

A gyári és az utángyártott alkatrészekért mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, de szinte minden esetben biztosak lehetünk abban, hogy a megvásárolt alkatrész magas minőségű, hibátlan modell.

A bontott alkatrészek esetében jóval olcsóbban megúszhatjuk az alkatrész pótlását, és habár ezekkel talán rövidebb távra tervezhetünk, ha megbízható helyről szerezzük be őket, nem kell csalódnunk a teljesítményükben.

A bontott alkatrészek további előnye, hogy a speciális igényű autótulajdonosok is megtalálják, amit keresnek.

Nálunk mindenki megtalálja a számításait, hiszen webáruházunk mindhárom típusból forgalmaz termékeket.

Seat, Volkswagen vagy Skoda? Forduljon hozzánk bizalommal, és pótolja autóalkatrészeit megbízható helyről!

 

Volkswagen, a „nép autója” – A márka történetéről röviden

 

Volkswagen, a „nép autója” – A márka történetéről rövidenBontott alkatrészeket keres Volkswagen autójához? Amennyiben úgy döntött, hogy a sokkal drágább új, gyári alkatrészek helyett a kedvezőbb árú, használt autóalkatrészekbe helyezi bizalmát, honlapunkon a lehető legjobb helyen jár!  Cégünk jó minőségű alkatrészek gazdag kínálatával várja Önt. Az alábbiakban következzen egy rövid összefoglaló a Volkswagen márkáról!

A Volkswagent 1937-ben alapította a nemzetiszocialista német kormány. Adolf Hitler arra adott utasítást, hogy „népautót” tervezzenek, amely olcsó ára miatt széles néptömegek számára elérhető, ugyanakkor minőségben kiemelkedő. Az első modell a Ferdidand Porsche által tervezett Volkswagen Bogár volt.

A háború alatt a gyárat lebombázták, majd a brit hadsereg vette át felette az irányítást, és tovább gyártották a Bogárt.  A Volkswagenwerk 48-ban került vissza német kézre, a vezetést ekkor Heinrich Nordhoffra bízták. A gyár részvénytársasággá alakult, a cégcsoporthoz ma tizenkét márka tartozik. A Volkswagen Csoport napjainkra a világon az egyik legnagyobb autógyártó vállalattá nőtte ki magát.

Remek állapotú Volkswagen alkatrészeket keres? Nálunk megtalálja, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Seat és Skoda autótulajdonosok figyelem!

 

Seat és Skoda autótulajdonosok figyelem!Minőségi autóalkatrészre van szüksége? Vásároljon ott és olyan autóalkatrészt, amellyel igazán jól jár! Forduljon hozzánk bizalommal és a mi segítségünkkel eredményesen pótolhatja meghibásodott vagy elöregedett Skoda és Seat alkatrészeit is.

Amennyiben minket választ, garantáljuk, hogy egyszerre több olyan problémával is leszámolhat, melyek megbonyolítják az autótulajdonosok életét. Melyek ezek a problémák? Nem kell súlyos összegeket kifizetnie egy autóalkatrészért, nem kell azon bosszankodnia, hogy a megvásárolt modell nem illeszkedik az autóba, és végül nem kell hónapokkal később csalódnia a kiválasztott alkatrész minőségében.

Hogyan tudjuk mindezt megvalósítani? Autóalkatrész webáruházunkban Ön gondosan válogatott, ellenőrzött forrásból származó, elérhető árú Seat és Skoda alkatrészeket rendelhet meg. Ne töltse az időt hiábavaló kereséssel, vásárolja meg tőlünk, amire szüksége van! Vásároljon minőségi Skoda és Seat bontott alkatrészeket megbízható forrásból!

 

Érdekesség: Skoda történelem röviden

 

Érdekesség: Skoda történelem rövidenA Skoda napjainkban a legnagyobb cseh személyautógyár. A személy- és teherautókon kívül gyártottak buszokat, mozdonyt, traktort, fegyvert és hidat is.

A cég története 1885-ben kezdődött, amikor Václav Laurin és Václav Klement Boleslavban megalapították a Laurin & Klement céget, mely eleinte kerékpárokat forgalmazott, majd 1911-ben kezdte meg az S modell nevű autó gyártását. 1911-ben egyesültek az egyik legjelentősebb gépgyártó céggel, a plzeni Skodával, ekkor megszületett az azóta is a járművek elejét díszítő szárnyas nyíl, melyet „Vörös Indiánnak” is neveznek.

A Skoda cég szépen vándorolt a világhír felé, az 1950-es években már Ausztráliába is exportáltak. Az 1994-ben bemutatott Felicia már hivatalosan is Volkswagen-Skoda autó volt.

A Skoda autók népszerűsége máig töretlen, világszerte több millióan használják napi szinten Skoda autójukat.

Ha Önnek is Skoda autója van, és alkatrészre lenne szüksége, tájékozódjon weboldalunkon, és forduljon hozzánk bizalommal!

 

Velünk spórolhat!

 

Velünk spórolhat!Ugye Ön is nagy becsben tartja az autóját? Minden autótulajdonos igyekszik valamennyi részletről gondoskodni, rendszeresen szervizeltetni, karbantartani, új alkatrészeket, kiegészítőket vásárolni, hogy biztonságos és szép legyen.

Valljuk be, ez bizony nem kis felelősség, de tetemes időt is igényel, nem beszélve az anyagiakról. Természetes, hogy sokan igyekeznek ott spórolni, ahol csak tudnak, ám gyakran ez azzal jár, hogy a silányabb minőségű szolgáltatásokat vagy alkatrészeket és kiegészítőket veszik meg. Ezt hosszú távon sajnos az autó sínyli meg.

Létezik megoldás! Forduljon hozzánk és szerezze be autója alkatrészeit olcsóbban! Kereskedésünk Skoda, Seat és Volkswagen gépkocsikhoz kínál minőségi bontott alkatrészeket. Nálunk garantált a gondosan ellenőrzött, minőségi alkatrész, amivel biztosan nem foghat mellé.

Bontott alkatrészeink között biztosan megtalálja azt a darabot, ami az Ön gépkocsijába is pontosan beleillik, ráadásul termékeinknek nem csupán kedvező ára van, de hosszú élettartama is! Vásároljon nálunk és spóroljon bontott alkatrészekkel!

 

Mert nem mindegy a minőség!

 

Mert nem mindegy a minőség!A gépjárművek, csak úgy, mint minden más eszközök, természetesen időnként meghibásodhatnak, egyes részek elkophatnak, és ilyenkor cserére szorulnak. Azonban rengeteget nyerhetünk azon, ha jó minőségű, az adott gépkocsihoz gyártott alkatrész kerül beszerelésre. Seat, Skoda, Volkswagen alkatrészekért forduljon hozzánk bátran!

Mi tudjunk, hogy mennyire fontos a minőség, ami nem csak az autó élettartamát határozza meg, hanem sokszor azt is, hogy mennyire biztonságos a jármű. Ha eredeti Seat, Skoda, Volkswagen alkatrészt szereltet be, azzal növeli az esélyét annak, hogy ritkábban lesznek problémák, és ezek sem feltétlenül komolyak.

Mindemellett spórolni is szeretne? A bontott Seat, Skoda, Volkswagen alkatrész tökéletes választás! Nem szabad megijedni attól, hogy ezek a darabok már használva voltak, hiszen még így is sokkal előnyösebbek, mint az olyan alkatrészek, amelyek nem pont az Ön autójához lettek tervezve.

Ha kérdése lenne, keressen minket bizalommal, munkatársaink a segítségére lesznek! Rendeljen tőlünk, és nem fog csalódni a minőségben!

 

Seat: Ahol az érzelem találkozik a technológiával

 

Seat: Ahol az érzelem találkozik a technológiávalA Seat (Sociedad Española de Automóviles de Turismo S.A. ) spanyol cég, 1950-es alapításakor saját, új neve alatt Fiat termékeket gyártott. Első saját gyáruk Barcelonában nyílt, itt kezdték meg az első Seat modell, az 1400-as gyártását 1953-ban.

Ekkor 925-en dolgoztak a gyárnál, naponta öt autót tudtak készíteni. Nem sokkal később, 1964-re napi háromszáz autó gyártásával már a Seat volt Európa legnagyobb autógyára. Elindult az export, elkezdték gyártani az 1500-as és 850-es autókat. 1969-ben készítették el az egy milliomodik Seat autót, amely egy sárga színű 124-es lett. A legnépszerűbb modell, az Ibiza 1984-ben jelent meg. 1990-re a Seat 99,99%-a a Volkswagen csoporté lett. 1997-ben elérték a napi 2050 autó gyártását: ez napi átlagban minden 43. másodpercben egy új Seatot jelent!

A Seat sorra mutatta be sikerautóit: Leon, Alhambra, Toledo és az Ibiza is számos újításon esett át. A Seat autók népszerűsége napjainkban is töretlen. Cégünk kiváló minőségű Seat alkatrészekkel áll a tulajdonosok rendelkezésére!

 

Spóroljon minőségi, utángyártott alkatrészeinkkel!

 

Spóroljon minőségi, utángyártott alkatrészeinkkel!Már önmagában egy autó fenntartása elég sok anyagi kiadással járhat, de ha belegondolunk, egy alkatrész meghibásodása esetén a cserére is komoly összegeket költhetünk. Sajnos az alkatrészek az idő múlásával és a rendszeres igénybevételnek köszönhetően meghibásodhatnak, ezért számolnunk kell ezekkel a költségekkel is, azonban van mód arra, hogy faragjunk az összegből!

Már az utángyártott Volkswagen alkatrészek is ugyanolyan jó minőséggel rendelkeznek, mint a gyári modellek, amik újonnan kerülnek piacra. Így biztos lehet abban, hogy az utángyártott alkatrész is hosszú ideig jó szolgálatot fog tenni autójában, viszont az ára sokkal kedvezőbb, mint az új Volkswagen alkatrészeknek. Az utángyártott alkatrészek vásárlása egy köztes út a bontott és az új között, melynek nagy előnye, hogy nem használt, amitől sokan tartanak.

Amennyiben szeretne kedvező áron hozzá jutni Volkswagen alkatrészekhez, tájékozódjon weboldalunkon, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Amit a bontott alkatrészek előnyeiről tudni érdemes

Amit a bontott alkatrészek előnyeiről tudni érdemes

A személyautó folyamatos gondoskodást és figyelmet igényel tulajdonosától, nem csupán karbantartást és szervizt, vagy takarítást, de megesik, hogy alkatrész cserét is bele kell kalkulálni az autó fenntartásának kiadásaiba. Természetes, hogy ilyenkor mindenki szeretné olcsóbban megúszni a dolgot, de úgy, hogy az ne a minőség rovására menjen.

A bontott autóalkatrészek ebbe a kategóriába tartoznak. Egy megbízható autóbontóból származó alkatrész nem csupán olcsóbb, mint egy gyári elem, de jobb minőségű és hosszabb élettartamú is, mint egy utángyártott alkatrész.

A bontott alkatrészek eredeti elemek, amelyek egy adott típusú autó valódi paramétereihez készültek, nem csak másolatok, amelyek nem feltétlenül illeszkednek pontosan a helyükre. Egy bontott alkatrész megvásárlásával nem érheti csalódás!

Nézzen körül termékeink széles kínálatában, és rendeljen kedvező áron Seat, Skoda vagy Volkswagen alkatrészeket webáruházunkból! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A csehek négykerekű remeke: Skoda Octavia


Skoda OctaviaA Skoda 1899 óta szolgálja ki az igényes autók szerelmeseit. Bár a márka történetében voltak hullámvölgyek, mára egy megszilárdult, technológiailag fejlett, sokak által kedvelt autómárkává nőtte ki magát. Egyik legnépszerűbb modellje az Octavia, mely újszerű megvilágításba helyezi a márka színvonalát.

A Skoda Octavia az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező gépjármű, igényes és letisztult külsővel, mely egy erős és összetett belsőt takar. A Skoda alkatrészek magas minőséget képviselnek, ezért váratlan meghibásodások ritkán fordulnak elő a Skoda Octavia gépjárművek esetében. Ám az idő múlásával sajnos minden elem cserére szorulhat. Ebben az esetben érdemes egy kedvező megoldást választani, és egy megbízható Skoda bontóhoz fordulni!

Cégünk sok éves tapasztalattal és széles kínálattal áll rendelkezésére minden Skoda Octavia tulajdonosnak, akiknek minőségi alkatrészre lenne szükségük! Forduljon bizalommal Skoda alkatrész webáruházunk munkatársaihoz!

 

Néhány pontban a bontott alkatrészek mellett

 

használt alkatrészekSokan félve gondolnak a bontott alkatrészek használatára, mert sajnos helytelenül rögzült a köztudatban az az állítás, hogy ami használt, az egyben alacsony minőségűt is jelent. Pedig nem így van!

Íme, néhány érv, amiért érdemes bontott alkatrészek mellett dönteni, ha valamire szüksége van az autójához:Jutányos ár – sokkal olcsóbban juthat remek alkatrészhez, mintha újonnan vásárolja meg


Vásárolni szeretne? Nálunk lehetősége van Volkswagen alkatrész, Seat alkatrész és Skoda alkatrész beszerzésére is! Válogasson bátran kínálatunkban!

 

Seat: A lendületes mindennapokért

 

A Seat autómárka az elmúlt évtizedben eggyé vált a megbízhatóság és sportosság szinonimájával.

Az átlagos személygépkocsik esetében a sportosság nem elengedhetetlen. A Seat viszont ezt ismerte fel és gyártotta az átlagosnál fiatalosabb, frissebb, merészebb formatervezéssel autóit annak a rétegnek, akik igényt tartanak rá. Ha Ön is pont ezekért az imént felsorolt érvekért szereti a Seat autókat, akkor nálunk garantáltan az egyik legjobb helyen jár!

Cégünk Seat alkatrészek eladásával foglalkozik. Miért is éri meg nálunk vásárolni? Az autóhasználat a mindennapok szerves része, így sajnos a magas minőséget képviselő Seat alkatrészek is kopnak. Az új alkatrészek viszont igen nagy költségeket jelenthetnek, ezért érdemes utángyártott vagy bontott elemek mellett dönteni. A nálunk kapható Seat alkatrészek igazán megbízhatóak, maximális biztonságot nyújtanak és kedvező áron kaphatóak, így garantáltan nem fognak csalódást okozni.

Nézzen körül Seat bontónk kínálatában, és rendeljen tőlünk bizalommal!

 

Miért érdemes a Seatot választani?

A Seat egy 1950-ben alapított autógyártó cég, ma Barcelonában található a központja. A Seat autók között mindenki megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelőt, ugyanakkor kedvező árkategóriát is képviselnek a járművek. A Seat világszerte népszerű autómárka, de Európában a legkeresettebb márkák közé sorolható, és a Volkswagennel való együttműködésének köszönhetően egyre többen választják.

A Seat autóknak számtalan előnyük van, hiszen kiváló minőséget képviselnek. Általánosságban elmondható róluk, hogy könnyű kezelhetőség jellemzi őket, alacsony az üzemanyag fogyasztásuk és egyedi, elegáns megjelenéssel rendelkeznek. A Seat autók ezen kívül híresek a dinamikusságáról és a problémamentes karbantartásukról. A Seat alkatrészek könnyen beszerezhetők, jó minőségűek, tartósak, bontott Seat alkatrészek használatával is ritkán kell szervizbe látogatnunk.

Forduljon hozzánk bátran, ha alkatrészre van szüksége, nálunk mindent megtalál egy helyen! Seat alkatrész webáruházunk kedvező árakkal és széles kínálattal várja!

 

A futómű alkatrészeket is vásárolja tőlünk!

A futómű alkatrészeket is vásárolja tőlünk!Az autók egyik legfontosabb része a biztonság szempontjából nem más, mint a futómű – éppen ezért mindenképp oda kell figyelni arra, hogy tökéletes állapotban legyen. Azonban azt tudnia kell, hogy nem csak az új alkatrészek lehetnek kifogástalanok, hanem akár a bontottak is. Amennyiben nálunk vásárol futómű alkatrészeket, akkor nem lesz oka panaszra! Skoda, Volkswagen és Seat gépkocsik kapcsán is kereshet minket!

A bontott alkatrészekben az a jó, hogy eredeti darabokat kaphat, amelyek biztosan az adott típushoz lettek gyártva, így rengeteg problémát elkerülhet. Mindemellett persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyivel jobb áron kerülhetnek a birtokába a használt darabok, mint a teljesen újak, amelyek sokszor nem biztos, hogy megérik azt a pénzt, amit elkérnek értük. A futómű alkatrészek esetében ugyanúgy igaz ez, mint bármely más darabnál, így hát bátran válogathat termékeink között!

Amennyiben Skoda, Volkswagen vagy Seat futómű alkatrészekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Karosszéria alkatrészre lenne szüksége?

Karosszéria alkatrészre lenne szüksége?A karosszéria elemek autónk azon részét jelentik, melyek állapotára általában kínos figyelmet fordítunk, hiszen minden egyes apró karcolás ront az autó összképén, és egyébként is sokkalta jobb ránézni egy sértetlen állapotú autóra, mint egy kopottas, láthatóan nyüstölt járműre. Persze vannak pillanatok, amikor a karosszéria egyes elemi önhibánkon kívül sérülnek meg, és horpadnak be vagy törnek el.

Ha Volkswagen, Seat, avagy Skoda autóval rendelkezünk, akkor sokszor szembesülhettünk már az új, gyári alkatrészek árával, ami sokszor irreálisan magas. Persze ha éppen egy javíthatatlan horpadás éktelenkedik a hátsó ajtón vagy a kerékagy fölött, akkor kénytelenek vagyunk csinálni valamit. Erre remek lehetőséget jelentenek a bontott alkatrészek, hiszen gyári minőséget kaphatunk töredék áron.

Ha Seat, Skoda vagy Volkswagen autójához van szüksége bontott alkatrészekre, és kiváló minőségű karosszéria elemekre, akkor a legjobb helyen jár! Nálunk biztosan megtalálja majd a szükséges darabot!

 

Új fényszórókra van szüksége? Nálunk megtalálja!

Új fényszórókra van szüksége? Nálunk megtalálja!Skoda, Volkswagen, Seat alkatrészek - mindegyikben közös, hogy alkalomadtán cserélni kell őket, új alkatrészeket kell a helyükre keresni. Mindegyik autóalkatrésznek megvan a maga szerepe, mindegyiknek megvan a maga funkciója. A gumiabroncsok ugyanolyan fontosak, mint a visszapillantó tükör vagy a fényszórók.

Tökéletesen működő fényszórók nélkül ugyanúgy képtelenség biztonságosan közlekedni, mint például jól fogó fék vagy hibátlan futómű nélkül. A fényszórók egy idő után elhomályosodhatnak, elkophatnak, de az is lehet, hogy megrepednek, összekarcolódnak. Mindegyik esetben ugyanaz a végeredmény, vagyis nem lehet velük száz százalékosan világítani. Sötétben, ködben, esőben, alkonyat idején is szükség van megbízhatóan működő fényszórókra, hogy jó látási viszonyokat teremtsenek, mutassák az utat, biztonságos közlekedést tegyenek lehetővé.

Minőségi bontott autóalkatrészeket keres? Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg új fényszóróit, rendeljen Skoda, Seat vagy Volkswagen alkatrészeket gépkocsijához tőlünk!